E X T E N S I O N S 

Wist je dat we ook al 5 jaar in haar extensions doen?

We hebben ons hier onlangs in bijgeschoold en ons vast eigen huismerk in extensions.

 

Micro hairweaving


Micro hairweaving zijn haarbanden (wefts) die in het haar worden bevestigd door kleine ringetjes met een siliconen randje in. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of vlechten. Gemiddeld plaatsen wij 3-4 banden om een mooie verlenging te krijgen. Deze techniek is niet schadelijk voor jouw haar.

De extension haren zijn vele malen herbruikbaar met deze techniek.


De eerste 2 weken kan je een lage tot middelhoge staart of vlecht dragen, vanaf 2 weken kan je in veel gevallen maar niet altijd een hoge staart dragen omdat ze dan iets losser zitten en makkelijker naar boven te trekken zijn.


Wij hebben geen wefts in stock, hiervoor kom je dus eerst op consultatie.


Onze extensions zijn 100% echt haar waar je alles mee kan. Welke kwaliteit extensions je ook laat inzetten, hairextensions hebben altijd zeer goede verzorging nodig! Wij raden enkel onze producten aan die wij verkopen. Gebruik zeker geen gewone winkel producten (Carrefour, Kruidvat) op jouw extensions.Voordelen

 • ligt plat op het hoofd
 • beste weaving techniek
 • vele malen herbruikbaar
 • na het hoger zetten zit het weer perfect

Nadelen

 • de eerste 2 weken kan enkel een lage staart
 • elke 6 weken moeten terug komen
 • de kost van het hoger zettenHoger zetten


De micro weaving techniek moet je om de 6 weken laten hoger zetten. Je kan het haar zo vaak hergebruiken als je wil en deze mooi blijven. Ook kan je dus tussentijds even een pauze nemen als je dat wil en deze bewaren voor later.


Standaard kwaliteit van aziatisch en indisch haar waar een slag in komt. Deze haren gaan 5-8 maanden mee.


 • 60 gr voor verdikking 50cm: € 205
 • 120 gr standaard verlenging 50cm: € 355
 • 180 gr verlenging volume 50cm: € 455
Move it up!


 • 1 band hoger zetten: €30
 • 2 banden hoger zetten: €45
 • 3 banden hoger zetten: € 65
 • 4 banden hoger zetten: € 75


 • extra werk door knopen/slecht onderhoud: € 15-60
 • waves-krullen bij hoger zetten: € 15-25Veelgestelde vragen Micro weaving


- Hoe lang moeten mijn haren zijn?
Je eigen haar moet voor microweaving al wel wat lengte hebben, toch wel een stuk over de schouder.


- Hoe lang hou ik mijn extensions in?
Microweaving laat je om de 6 weken hoger zetten. Deze kan je vaak hergebruiken. Ook kan je deze naar wens tijdelijk uit laten. Op tijd eens rust nemen is altijd nodig bij hairextensions.


- Welke lengte is geschikt voor mij?
Je moet altijd rekening houden met de lengte van jouw eigen haren. We bespreken dit samen.


-Zijn deze extensions schadelijk voor mijn haar?
Microweaving wordt als één van de minst schadelijke techniek ervaren.


-Mag ik alles met mijn microweaving doen? Mag ik er mee zwemmen? Kleuren?
Stijltang, krultang, haardroger,… dit mag allemaal.
Kleuren mag in principe ook maar raden wij af. Houd er rekening mee dat de haren al chemisch behandeld zijn. Het is niet aan te raden verf vlak boven en tussen de wefts te smeren (aan de aanzet om jouw eigen uitgroei bij te werken), hiervan kan je klitten krijgen aan de bevestiging. Verven is steeds op eigen risico. Je kan je eigen uitgroei laten bij werken zonder de extensions mee te verven. Vraag hier zeker naar zodat jij je kapper correct kan inlichten.
Zwemmen raden wij zeker af! Boven water houden is geen probleem. Als je toch gaat zwemmen en je haren nat laat worden, doe jouw haren dan in een staart en dan nog is in een vlecht. Vlak na het zwemmen moet je de haren goed spoelen, wassen, verzorgen en goed uitkammen en drogen. Dus is het toch veel beter van ze boven water te houden en dus niet nat te laten worden. De kans is groot dat extensions droog worden, gaan knopen of van kleur veranderen door chloor of zout water. Chloor of zout water kan dus echt problemen geven!
Zonnebank, sauna, sporten,.. dat kan nog allemaal. Bescherm ze met een handdoek onder de zonnebank.
Laat jouw extensions nooit in contact met zonnecréme komen! Hiervan kunnen ze verkleuren.


-Kan ik nog alles met mijn haar zonder dat je ze ziet zitten?
Een gewone staart en vlecht kan perfect zonder dat je de wefts ziet zitten. Als je een hoge staart maakt moet je even dubbel kijken met een 2de spiegel of alles bedekt is.


-Wat mag er zeker NIET met extensions?
Je haren ondersteboven wassen boven het bad, met nat haar gaan slapen, ze nat bij elkaar doen, ontkleuren, verzorgingsproducten uit de gewone winkel gebruiken, haarverf op en boven de bevestiging smeren, zwemmen zonder ze goed bij elkaar te doen. In contact laten komen met zonnebrandcréme.


-Mag ik de extensions wassen met zilvershampoo?
Ja maar extensions nemen beter en sneller kleurpigment op dan ons eigen haar. Was jouw haar eerst met jouw gewone shampoo en spoel uit. Hierna gebruik je zilvershampoo enkel op het haar, niet op de bevestiging. Deze kan verkleuren of aantasten! Verdun de zilvershampoo met warm water in een beker, kneed de haren met de shampoo er op en spoel uit. Controleer het resultaat als ze droog zijn. Is het resultaat nog niet voldoende? Herhaal dan een volgende keer en laat dan wat langer inwerken (bv 2 minuten). We raden het gebruik van zilvershampoo af gezien het uitdrogend is voor elk haar type.


-Moet mijn haar gewassen zijn voor de verlenging?

Ja, je komt met proper, verzorgd en droog haar toe.