Werkwijze


We raden aan om eerst alle pagina's op onder 'New Hair' goed na te lezen. Zo ben jij op de hoogte over elke techniek, hoe deze werkt en wat onze prijzen zijn.


Wij wijken niet af van onze werkwijze. Maak dus enkel een afspraak als je hier akkoord mee bent.


Omdat wij precies werken en extensions zetten wel wat tijd in beslag neemt kom je eerst langs voor een advies gesprek, hier stellen we enkele vragen, bepalen we de kleur, techniek en hoeveelheid extensions er nodig zijn.

 

Een voorschot op hairextensions wordt pas gevraagd als jij beslist om deze te laten plaatsen. 

Dit voorschot wordt meteen betaald bij het maken van een afspraak om in te zetten, want pas dan ligt jouw afspraak vast.  Als je eerst op consultatie komt, betaal je het voorschot op hairextensions hier, cash. Als jij pas later beslist of  is dit via overschrijving. Stuur ons aub een printscreen door als bewijs . Als wij het voorschot pas enkele dagen of een week later ontvangen, kunnen we niet garanderen dat die gevraagde plaats nog vrij is. 

 

Voorschot hairextensions € 100


 

 Algemene voorwaarden

 

-Alle informatie over de verschillende technieken alsook onze werkwijze staat uitgelegd op de website. Gelieve dit eerst goed door te nemen . Maak enkel een afspraak bij Coiffusion indien je akkoord bent met onze algemene voorwaarde en werkwijze.


-Een voorschot op hairextensions wordt pas gevraagd als jij beslist om deze te laten plaatsen. Als jij na ons gesprek (consultatie) beslist dat jij geen extensions wil laten plaatsen moet jij dus ook geen voorschot betalen.  Als je eerst op consultatie komt, betaal je het voorschot op hairextensions hier, cash. Als jij pas later beslist is dit via overschrijving.

 

Voorschot hairextensions € 100

 

-Bij het niet nakomen of last minute afzeggen/verzetten (minder dan 48u ervoor) van een afspraak om extensions uit te halen ,weaving hoger te zetten, of op controle te komen krijgen wij deze plaats niet meer opgevuld. Daarom wordt er 50% van het verschuldigde bedrag extra in rekening gebracht bij jouw nieuwe afspraak.


-Een voorschot op extensions wordt nooit terug betaald. 


-Wij rekenen een extra bedrag aan als je voor jouw  extension inzet afspraak niet komt, last minute afzegt/verzet of veel te laat komt zodat wij jouw niet meer verder kunnen helpen. Dit omdat wij voor zulke afspraak 2-3 uur hebben vrijgehouden en dit dan een open en dus verloren plaats is zonder inkomsten.


-Het bedrag voor jouw extensions minus het voorschot ontvangen wij cash of bancontact op jouw afspraak zelf.

 

-Wees altijd stipt op tijd. Niet te vroeg en niet te laat. Onze dagen zitten zeer gevuld dus wij kunnen geen andere klanten laten wachten door iemand dat te laat komt. 


-Iets laten verzenden met gewone post is op eigen risico. Daarom is pakketpost met code veiliger. (€ 6,90 tot 2kg)


-Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kan je maken via onze sociale media, telefoonische of op de site